Anamaria Prodan ne arată în ce lux se scaldă. Cum arată avionul cu care călătorește: “O viață de lux! Românilor asta le place!”

Anamaria Prodan ne arată în ce lux se scaldă.
Cum arată avionul cu care călătorește: “O viață de lux! Românilor asta le place!”

View this post on Instagram

#loveyouguys❤️

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

“Dumnezeu, ce bogați!”

“Gata? V- ați cumpărat privat jet?”

“O viata de lux ! Românilor asta le place ! ”

“În ce condiții zboară!”, sunt câteva dintre comentariile fanilor de pe internet.

Impresara a povestit într-un interviu acordat lui Cătălin Măruță că îi place foarte mult să viziteze Emiratele Arabe și că și-a cumpărat o casă și un apartament în Abu Dhabi și în Dubai.

„Acum stau și în Dubai. Avem casa din Abu Dhabi şi încă un apartament în Dubai. Stau liniştită. Din casa mea cobor direct în mall. Mamă, ce-mi place! Indiferent ce fac, trec prin mall. Orice am nevoie, un ac de siguranţă, cobor la mall. E de vis. E Vegas-ul meu mai aproape. E frumos. Mie îmi place luxul, niciodată nu m-am ascuns”, i-a spus ea lui Cătălin Măruţă.

Întrebată cum arată o zi a ei în Dubai, Anamaria Prodan a povestit că are un program infernal atunci când are de făcut transferuri. „Încep să lucrez de la 11 noaptea până la 7 dimineaţa, pentru că arabii numai noaptea fac transferuri sau business. Ei dorm ziua, se trezesc ciudat. La 5 dimineaţa se roagă. Pe urmă încerc să adorm, dar nu mai pot. Aşa că mă duc la plajă, după care vin acasă, mâncăm cu toţii, pe urmă stau cu Bebe (10), văd ce a mai făcut pe la şcoală – că el vine la 3 – şi apoi mă duc la mall cu prietenele.”, a spus impresara.

DISTRIBUIE PE: