Anamaria Prodan, distrusă de durere! Mama sa ar fi împlinit 71 de ani. Mesaj emoționant pentru cea care i-a dat viață

Ionela Prodan a murit anul trecut, după ce s-a luptat foarte multi timp cu o boală crâncenă, acre i-a fost fatală. Duminică, artista ar fi împlinit 71 de ani, iar cu această ocazie, Anamaria, fiica răposatei, i-a transmis un mesaj mamei sale, după ce s-a întors de la cimitir, acolo unde a aprins o lumânare în memoria artistei.

Cântăreața de muzică populară a susținut-o întotdeauna pe impresara Anamaria Prodan în tot ce și-a dorit să realizeze. Astăzi, când ar fi trebuit să fie o zi fericită, Anamaria Prodan a transmis un mesaj foarte emoționant, un mesaj dedicat mamei sale, Ionela Prodan.

”La mulți ani iubirea vieții mele! Să râzi și să cânți alături de îngerii tăi azi de ziua ta! Tu ești în sufletul și inima mea! Tu ești forța vieții mele! Tu îmi călăuzești pașii secundă de secundă! Te iubesc fără marginele mama mea frumoasă!”, este mesajul pe care Anamaria Prodan l-a notat pe rețelele de socializare.

Anamaria Prodan dezvăluie secretul căsătoriei la distanță: “Eu și Reghe avem mare noroc că suntem amândoi foarte romantici”

Anamaria Prodan și soțul ei sunt renumiți pentru viața dublă care se împarte de cele mai multe ori între două continente, dar ei cred că și-au format un ritm propriu și nu li se mai pare nimic neobișnuit.

„Noi am fost dintotdeauna o familie ieșită din tipare, tocmai pentru că am fost, aproape dintotdeauna, împărțiți pe continente diferite. Suntem obișnuiți și ăsta este ritmul nostru. Atunci când ne întâlnim cu toții, trebuie să străbatem mii de kilometri ca să ne vedem, din SUA, Germania, Emiratele Arabe, România. Nu e ușor, dar noi cu asta suntem obișnuiți.”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click.

DISTRIBUIE PE: