Anamaria Prodan, decizie importantă în ceea ce privește divorțul

După ce Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț, Anamaria Prodan a luat o decizie importantă în ceea ce privește sfârșitul mariajului său. Este determinată să încheie această situație, dar are o condiție foarte importantă pe care antrenorul trebuie să o îndeplinească. Până atunci, va fi nevoit însă să răspundă în fața legii pentru plângerile penale depuse de impresară.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf erau, până nu de mult, unul dintre cele mai solide cupluri din țara noastră. Au fost considerați un exemplu pentru familiile de pretutindeni, mai ales că și-au protejat mereu copii mai presus de orice.

La începutul acestei toamne însă, situația dintre ei a degenerat într-un scandal teribil, care ține ocupate primele pagini ale tabloidelor din țara noastră. Relația extraconjugală a antrenorului a fost confirmată, iar în tot acest timp soția sa a descoperit că acesta a luat sume importante de bani din conturile familiei.

Pentru mult timp, s-a discutat despre averea impresionantă pe care Anamaria și Laurențiu urmează să o împartă. Impresara a clarificat că toți acești bani provin din moștenirea pe care a primit-o de la Ionela Prodan, așadar partenerul său nu este îndreptățit să primească o parte din ea.

Anamaria Prodan, decizie importantă în ceea ce privește divorțul de Laurențiu Reghecampf
Antrenorul se pare însă că deja și-a luat partea, deoarece a transferat sume importante de bani în contul noii sale iubite. Anamaria Prodan a descoperit îngrozită acest lucru, iar acum i-a impus o condiție foarte importantă pentru a-i acorda divorțul și a pune capăt acestui scandal. Mai exact, ea i-a solicitat încă soțului său să înapoieze banii familiei, iar apoi a promit că-l va lăsa în pace.

„Trebuie să aducă înapoi tot ce a furat și e liber să plece, să dispară pentru 1000 de vieți. Vorbim de sume mari, pe care amanta și neamul ei dacă se nășteau de 4 miliarde de ori nu puteau să vadă sumele astea. Amețeau când le citeau. Nici măcar nu e vina ei, e vina omului că și-a bătut joc de averea copiilor lui’, a declarat Anamaria Prodan în cadrul unui interviu.

Primul termen al divorțului lor a fost stabilit pentru începutul lunii februarie a anului 2022, însă până atunci Laurențiu Reghecampf va răspunde în fața autorităților pentru greșelile făcute. Anamaria Prodan a deschis două plângeri penale pe numele acestuia, una datorită banilor luați de antrenor fără acordul său, iar cea de-a doua pentru pozele din arhiva sa personală care au fost distribuite în mod public.

„Pe 7 februarie e primul termen la divorț, dar până atunci sunt procesele penale, în care Reghecampf trebuie să spună unde s-au dus banii.Cu pozele la fel, trebuie să vedem cum a dat pozele cu mine. În 49 de ani, nimeni de pe pământ nu a avut vreo fotografie cu mine goală. Dacă a șters mail-ul înseamnă că domnișoara are acces la mailul lui’, a mai transmis impresara. scrie redactia.ro

DISTRIBUIE PE: