Ana Maria avea doar 21 de ani și a murit în accidentul cumplit din Brăila! Prietenii sunt devastați de pierderea ei: “Drum lin, înger frumos!”

Ana Maria Manea, tânăra polițistă care a murit în teribilul accident Șutești, avea doar 21 de ani atunci când a părăsit această lume.

Autospeciala se afla, împreună cu un alt polițist, s-a izbit de un copac și a luat foc, iar aceștia nu au putut ieși la timp.

Tânăra polițistă aflată în mașină se angajase de curând. Avea doar cinci luni de când lucra la IPJ Brăila, iar colegul ei mai avea un an și ieșea la pensie.

În imaginile surprinse de localnici din Șutești, Brăila, se vede cum autospeciala de poliție a ars ca o torță. Cei doi polițiști nu au mai apucat să iasă.

Prietenii sunt în stare de șoc

Trista vestea a ajuns și la prietenii tinerei care doar ce începuse un nou drum în viață care îi deplâng dispariție pe rețelele de socializare:

„Sunt in stare de șoc…. la doar 6 luni după ce ne-am despărțit de locul pe care îl numeai “închisoare” ți-ai pierdut viața in timp ce făceai lucrul pentru care ai luptat acum, ți-ai pierdut viața chiar la locul de munca… sunt socata și încă nu pot sa cred…

Drum lin, inger frumos, sa ii bucuri și pe cei din rai cu fericirea și nebunia ta, poate de asta ai fost luată dintre noi…. Odihnește-te in pace, “Brăila” ????”, a scris o tânără.

Detaliile tragediei

Doi polițiști din Brăila, un bărbat de 45 de ani și o tânără de 21, și-au găsit sfârșitul, marți seară, în urma unui accident auto îngrozitor.

Autospeciala se aflau s-a izbit de un copac și a luat foc, iar aceștia nu au putut ieși la timp. Cei doi polițiști erau în misiune de patrulare atunci când mașina a scăpat de sub control și s-a lovit de un copac.

„Băi, ăștia-s ai nostri!

Cum adică ai noștri?

Măi, sunt băieții noștri ăștia!”, a fost un schimb de replici, în momentul în care colegii celor doi polițiști i-au recunoscut, la locul incidentului.

Ca o ironie a sorții, chiar cei doi polițiști care au murit au fost chemați la locul accidentului, dar pentru că nu au răspuns la telefoane a fost trimis un alt echipaj, scrie A1.ro.

„Din păcate, în această seară, doi polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca – IPJ Brăila , au decedat, în urma unui accident rutier.

Aceștia se aflau în serviciul de patrulare, pe raza localității Șutești. Transmitem sincere condoleante familiilor colegilor noștri si tuturor celor care i-au cunoscut”, a transmis IPJ Brăila.

Accidentul în care au murit cei doi polițiști s-ar fi produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum. sursa: cancan.ro

DISTRIBUIE PE: