Alina Sorescu și Alex Ciucu, din nou împreună de dragul fetițelor: “Asta înseamnă iubirea pentru copil”

Alina Sorescu (37 de ani) și Alexandru Ciucu (47 de ani) și-au călcat pe orgoliu, în plin proces de stabilire a programului celor doi copii. Foștii parteneri vor fi din nou împreună, de dragul fetițelor.

În urmă cu aproximativ doi ani, Alina Sorescu și Alexandru Ciucă au decis să meargă pe drumuri diferite. Amândoi și-au dorit divorțul, însă nu s-au putut înțelege cu privire la programul fetițelor. Instanța a stabilit ca micuțele să stea cu fiecare părinte câte o săptămână, însă artista nu este de acord cu această hotărâre. Ea consideră că, în acest fel, Raisa și Carolina nu au parte de stabilitate.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, din nou împreună
Chiar dacă nu s-au înțeles în ceea ce privește programul fetelor, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au căzut de acord să fie din nou împreună, de ziua de naștere a Carolinei. Sâmbătă, 13 ianuarie, designerul va merge acasă la cântăreață pentru a participa la petrecerea micuței. Aceasta împlinește 10 ani, iar pentru a o vedea bucuroasă, părinții și-au călcat pe orgoliu.

„Au trecut zece ani, mâine Carolina face această frumoasă vârstă și o să aibă parte de o petrecere în weekend. Ele sunt la mine, îi organizez petrecerea sâmbătă, cum și-a dorit și o să fie și tatăl fetelor prezent, bineînțeles.

E normal să fie așa în astfel de momente. Discuțiile noastre sunt despre programul lor în general, zilele de naștere evident că trebuie să fie împreună și așa vor fi.”, a povestit Alina Sorescu în emisiunea „La Măruță”.

Alina Sorescu și Alex Ciucu, alături de fetele lor/ Sursa foto: Instagram
Alina Sorescu: „Eu cer program stabil, tatăl lor cere program alternant”
Artista a vorbit și despre procesul pe care îl are cu fostul partener de viață. Așa cum am menționat mai sus, cei doi nu au reușit să se înțeleagă în privința programului celor două fetițe. Alina Sorescu nu a fost de acord cu decizia instanței, așa că a făcut apel. Foștii parteneri se vor întâlni în primăvară în sala de judecată.

„A fost un an complicat. Profesional a fost minunat, dar personal a fost complicat. A venit 2024 și sperăm că lucrurile vor intra într-o normalitate, atât îmi doresc! Au talent amândouă, au ureche muzicală, au simț al ritmului. Ele vin la cursuri doar atunci când sunt la mine, pentru că tatăl lor nu este de acord, dar le place foarte mult.

E cam greu, orice activitate care nu are o continuitate e cam dificil de dus, dar recuperăm acasă. Cânt cu ele acasă, repet cu ele acasă și atunci când se poate să vină și ele cu mine, pentru că ele au un program, marți și joi într-o săptămână sunt cu mine și cealaltă marți și joi sunt cu tatăl lor, acelea fiind și zilele de repetiții. Are și două weekenduri pe lună, vacanțele la jumătate, asta până când se va termina procesul care se va relua din primăvară.

Apelul începe acum în primăvară, iar tatăl lor cere același program de o săptămână cu o săptămână. Eu îmi doresc pentru ele un program stabil, o normalitate, șansa ca ele să poată avea o rutină școlară, un program cât de cât stabilit, astfel cât să poată să aibă un mers normal al tuturor activităților lor.(…)

Eu cer program stabil, tatăl lor cere program alternant. De doi ani e procesul. Va mai dura. Cred că asta înseamnă iubirea pentru copii, ca lor să le fie bine și ei au nevoie de stabilitate, să știe unde este acasă pentru ele”, a mai spus artista.

DISTRIBUIE PE: