Alexia Eram S-A Certat Cu Laura Giurcanu Și Sânziana Negru La America Express: „Isterică Răsfățată”. Au Jignit-O Pe Fiica Andreei Esca

Alexia Eram a avut un schimb dur de replici cu Laura Giurcanu și Sânziana Negru la America Express – Drumul Soarelui. Cele două concurente au jignit-o pe fiica Andreei Esca chiar în fața camerelor de filmat.

Tensiune și lacrimi în cadrul emisiunii „America Express” de la Antena 1, unde Alexia Eram a izbucnit într-un acces de furie, simțindu-se trădată de prietenele sale, Laura Giurcanu și Sânziana Negru. Fiica Andreea Esca a avut o confruntare aprigă cu cele două concurente după ce a fost votată să plece ultima în competiție.

Prietenia de ani buni dintre Alexia Eram, Laura Giurcanu și Sânziana Negru a fost pusă la încercare în timpul competiției, unde cele trei creatoare de conținut au fost implicate într-un moment tensionat. Laura și Sânziana, câștigătoarele amuletei, au decis ordinea echipelor pentru următoarea probă, iar Alexia și Aris Eram au fost votați să plece ultimii.

Decizia a provocat un val de nemulțumire și furie în rândul Alexiei Eram, care a considerat că a fost trădată de prietenele ei. Dezamăgită și deranjată de faptul că va pleca pe ultimul loc în competiție, iubita lui Mario Fresh nu a ezitat să-și exprime nemulțumirea și să-și confrunte direct prietenele. Înainte de a porni în cursa dificilă, Alexia a răbufnit și le-a spus în față părerea ei sinceră despre situație.

Concurentele au jignit-o pe Alexia și au spus că e „isterică răsfățată” și au caracterizat-o drept „ofticoasă”.

„Am zis că ne vedem pe traseu pentru că, dacă ne pun pe ultimul loc, înseamnă că le este frică de noi și că suntem o echipă destul de bună. Ok, o să ne vedem pe traseu, dacă așa vor să o joace. Pe mine m-a enervat pentru că le consideram prietenele mele și eu nu fac așa. Eu când zic că nu o să te pun niciodată pe ultimul loc sau nu o să te votez, chiar așa o să fac’, a mărturisit Alexia Eram

„Da, suntem prieteni acasă. Dar aici, când suntem atât de aproape de final, aici este strategie și fiecare vrea să ajungă în finală’, a explicat Sânziana decizia.

„Lasă-mă, Sânziana. Tot timpul când cineva încearcă să scoată ceva de la tine sau ești supărată, încerci să inversezi lucrurile ca să pari tot timpul ok. Amândouă! Voi sunteți «îngerii»’, le-a reproșat Alexia.

„Da, scuză-mă că sunt un om foarte răbdător și calm și nu sunt o isterică răsfățată. Nu dragă, noi suntem oameni mai buni decât tine. Eu chiar cred real că suntem oameni mai buni decât ea’, a mai spus Laura Giurcanu.

„Nu sunt ipocrită, am zis că acesta este doar în joc, dar nu mă așteptam absolut deloc să ne pună pe ultimul loc. Eu niciodată nu îmi pun prietenii pe ultimul loc’, a mai spus Alexia după ce a plecat.

„Să se uite acum în ochii lui Aris și să îi spună că l-a pus pe ultimul loc’, a mai spus Alexia Eram.

Mai mult, după ce episodul cu cearta fetelor a fost difuzată la televizor și Mario Fresh a reacționat chiar pe pagina de Instagram de la America Express. El a sărit în apărarea iubitei lui, comentând regeritor la gestul Laurei și al Sânzaniei: „Hashtag penibil’. Imediat au reacționat și fanii, care i-au dat dreptate: „Are Laura un caracter la fel de frumos ca orcii ăia din Lord of the Rings’, „Mie Laura mi se pare genul de om care ar renunțat oricând la cineva pentru sine’, „Cred că e prima dată în concursul ăsta când o echipă care nu a excelat deloc, câștigă. De obicei câștiga o echipă care a avut ba multe amulete, ba s-a clasat mai mereu pe primul loc. Fetele astea abia s-au târâit’, „Auzi că e o răsfățată de bani gata…Lol, Aris, aceasta este părerea ei și despre tine în sufletul ei’, „Nu am văzut „vedetă’ mai prefăcută falsă, mahalagioaică ca și Laura’, „Laura, ești falsă până-n măduva oaselor și nu e singura emisiune în care asta și da, Alexia e reală’, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Aris și Alexia, cele mai emoționante scrisori de la America Express. Toți au izbucnit în lacrimi
În seara de 20 decembrie 2023, la careul organizat de Irina Fodor, concurenții America Express s-au așezat cuminți pe corzile sentimentelor, citind cu glasuri sugrumate de emoție cuvintele așternute pe foi de către perechile lor, cât timp au fost separați în misiuni.

Concurenții și-au citit scrisorile și lacrimile le-au inundat chipurile. Nimeni nu și-a mai putut stăpâni emoțiile, la America Express.

Concurenții au fost copleșiți de emoții și suspinele le înghițeau cuvintele deseori. Sânziana Negru și Laura Giurcanu au plâns citind scrisorile trimise și au constatat că și-au făcut aproape similar aceleași urări și și-au mărturisit același lucru pe alocuri, aspect care arată relația de simbioză și unitate a celor două. Giulia Anghelescu a fost emoționată, însă când Vlad Huidu și-a citit scrisoarea de la soția lui a fost copleșit și a izbucnit în plâns. Un moment tată-fiu a fost cu totul special.

Romică Țociu și Cătălin Țociu au demonstrat că relația lor este una cu totul specială, definită de respectul reciproc și susținerea necondiționată, dincolo de iubirea pură: „Dragă tată, îți mulțumesc pentru absolut tot, pentru cine sunt, pentru ce am devenit. Mi-ai arătat cum ar trebui să fiu și sper din tot sufletul că ești mândru de mine. Mi-ai arătat cât de puternic ești și dacă ne punem împreună cred că mutăm și munții. Mi-aș dori să vezi cât de bun ești și să nu mai zici niciodată că nu poți să faci ceva (…) Am ajuns să fiu soț și tată… Mi-ai arătat cum ar trebui să fiu un soț care își iubește familia și fiecare clipă petrecută cu copiii o fac exact cum am văzut la tine, cu dragoste, cu veselie, așa cum tu mi-ai oferit totul, așa ofer și eu lor. (…) Să știi că sunt cel mai mândru copil că am un așa tată cum nu s-a mai pomenit! Sunt mândru că port numele Țociu și pot și eu și Daria să îl ducem mai departe! Te iubesc și îți mulțumesc!’

Însă, de departe cel mai emoționant moment a fost cel în care Aris Eram a citit scrisoarea de la Alexia cu greu pentru că nu își putea stăpâni lacrimile: „Dragă, Aris, cred că în acest concurs mi-am regăsit fratele mai mic. Am trecut prin atât de multe lucruri aici, am învățat așa de multe lucruri și sunt sigură că această experiență ne va uni mai mult. Ești un bărbat extraordinar, amuzant, charismatic, descurcăreț, care mă suportă cu toate defectele 24/24 de aproape două luni. Sunt extrem de mândră de noi și de tot ce am făcut până acum. Ești un om cu o pozitivitate imensă care a reușit în toate momentele grele să mă facă să zâmbesc, care nu m-a lăsat să cedez și care a crezut în mine. (…) Înainte să plecăm în această aventură am avut multe emoții pentru că nu știam cum ne vom înțelege, cum va fi să fiu non-stop cu tine…sincer, nici nu te știu așa bine! Aici urma să stau alături de tine cel mai mult de până acum și mi-am cunoscut fratele mai mic așa cum nu îmi imaginam! Aici mi-am dat seama cât de mult te iubesc! (…) Cu ajutorul acestei aventuri am creat între noi o legătură ce nu o va mai putea strica nimeni. Știu că împreună vom ieși câștigători pentru că am câștigat un frate pe care mă pot baza toată viața! Te iubesc, sora ta mai mare!’.

DISTRIBUIE PE: