Alexandru Cumpănașu a mers la poligon să învețe să tragă cu arma: „Am hotărât să îmi apăr singur familia!” Foto

Unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, s-a arătat din nou revoltat de felul în care a decurs ancheta în ceea ce privește crimele din Caracal. Astfel, jurnalistul

s-a hotărât că nu are cum să își apere familia decât de unul singur, așa că s-a dus la poligon, unde a învățat să tragă cu arma.

Alexandru Cumpănașu a învățat să tragă cu arma

Cumpănașu a postat pe facebook două poze cu el în timp ce exersa la un poligon de trageri. Jurnalistul a adresat și un mesaj destul de dur mafiei din politica românească:  

„AM HOTARAT SA-MI APAR SINGUR FAMILIA pana cand vom avea un RESTART al institutiilor menite sa ne apere. Asa ca am participat la mai multe sesiuni de tragere in poligon cu arme!!.

LUPTA MEA IMPOTRIVA TUTUROR CLANURILOR CARE AU OCUPAT ROMANIA CONTINUA PANA LA CAPAT. ORI EU ORI EI!”

„Nu pot accepta rapirea si prostituarea copiilor Romaniei pt satisfacerea unor oameni bolnavi. In Italia exista 10 MILIOANE de “Consumatori” de prostituate iar 60% provin din Romania!!!!!.

Nu mai spun ca ajung la bugetul Italiei multe miliarde de euro. Nu contest dreptul acestora de a legaliza prostitutia si dreptul oricarei femei de a se prostitua DAR va pot spune ca autoritatile italiene

INCHID OCHII la retelele de fete fortate sa practice prostitutia includiv minore!. De ce? Pt ca ei isi apara “CONSUMATORII”.

Voi cere Parlamentului European sa audieze autoritatile italiene si sa verifice in ce masura isi fac datoria”, a scris Cumpănașu, pe un ton apăsat.

Mesajul lui Alexandru Cumpănașu, după ce a învățat să tragă cu arma

Alexandru Cumpănașu este extrem de nervos pe autorități

Nu este prima oară când Alexandru Cumpănașu nu și-a mascat supărarea pe autorități. Acesta a spus, după raportul INML, că:

Își bat joc de noi toți. Nu e acceptabil așa ceva ca abordare, ca tratament. Citeam în apel raport. Poate acești oameni nu știu niște termeni tehnici. Să găsească o formulare mai umană.

Comunică pe loturi, pe resturi? Ca să nu ai dubii, analizezi totul despre prima posibilă victimă, despre a doua posibilă victimă, și abia apoi vii cu concluzii”, a declarat unchiul Alexandrei Măceșanu. sursa:fanatik.ro

DISTRIBUIE PE: