Alexandra Stan a rabufnit dupa ce a vazut imaginile cu fetita din Targu Jiu batuta: “Sunteti niste ratati, fraieri, idioti!”

Alexandra Stan a reactionat dur pe Instagram, dupa ce au aparut in spatiul public imagini in care o fetita de 13 ani din Targu Jiu este lovita de mai multe adolescente. De mentionat ca artista a fost victima unui act de agresiune in anul 2013.

Alexandra Stan condamna actul de violenta si spune ca nu intelege de unde vine atataura si rautate in anumiti copii.

“Nu pot sa vad asta si sa raman indiferenta! Nu inteleg de unde atata rautate in niste copii! Imi pare rau daca v-am stricat mood-ul, dar ei sunt “viitorul” tarii si nu putem sa acceptam astfel de comportamente. Si eu am fost bullyied in scoala generala, dar nici chiar asa! De unde atata agresivitate? De unde atata ura? Sunteti smechere ca o bateti? Sunteti niste ratati, fraieri, idioti! Ca altfel nu pot sa va numesc”, a scris intr-un story pe Instagram Alexandra Stan.

“Am incercat sa nu rezonez cu victima dar este foarte greu sa nu o fac! M-am cutremurat cand am vazut! Si am inceput sa plang! Parca suntem niste animale! Asta e prea de tot!”. a mai scris Alexandra Stan.

Comunicatul IJP Gorj.

″In cursul zilei de astazi (duminica n.r.), avand in vedere imaginile aparute in spatiul public pe o retea de socializare, ne-am autosesizat cu privire la aceste aspecte, conducerea IPJ Gorj dispunand efectuarea de verificari. Astfel, cu ocazia verificarilor efectuate de politisti, au fost identificate trei tinere cu varste cuprinse cu varste intre 12 si 14, din municipiul Targu Jiu, care ar fi exercitat acte de violenta asupra unei tinere de 13 ani, din municipiul Targu Jiu. Doua dintre cele trei tinere care ar fi exercitat acte de violenta au fost aduse la sediul Politiei Municipiului Targu Jiu, fiind insotite de catre parinti, in vederea audierii”, au anuntat reprezentantii IPJ Gorj.

DISTRIBUIE PE: