„Alexandra și Luiza trăiesc”. Anunțul făcut azi-noapte care detonează “bomba” în cazul crimelor din Caracal

Mama Luizei Melencu spune că procurorii insistă să meargă pe pista că fiica ei este moartă, ignorând alte date care ar putea duce ancheta către traficul de persoane.

Totodată, Monica Melencu lansează o acuzație gravă la adresa anchetatorilor și spune că acest caz se vrea muşamalizat. Mai mult, femeia este convinsă că fiica ei trăieşte.

“Procurorii adevărul nu ştiu să mi-l spună. Îmi ia banii, dar ce pot să fac, să îmi vând casa în situaţia de faţă, să îmi vând casa ca să plătesc o amendă. Am încă suspiciuni. Am dreptul să spun că am încă suspiciuni.

Trebuia să mă prezint joi, eram citată în calitate de martor, nu ca parte vătămată. Joi mi-a venit prima. Mi s-a dat o amendă maximă. Probabil mi s-a dat din duşmănie şi din atâtat ură”, a spus Monica Melencu, la România Tv.

”Eu cred că acest caz este muşamalizat”

Prelevarea de probe ADN de la mama Luizei Melencu a fost amânată pentru luni, anunţă avocatul acesteia. Totodată, reprezentanţii DIICOT au declarat, pentru mediafax.ro, că Monica Melencu a contactat ofiţerul de poliţie spunând că este de acord cu prelevarea de noi probe.

“Nu mi se spune nimic. Fiica mea avea un lănţişor cu trei inimioare. Nu mi s-a arătat niciun obiect. Atunci cum pot să cred că fiica mea este moartă?

Eu cred că acest caz este muşamalizat. Când a dispărut fiica mea, soţia dl Dincă era prin preajmă. În cazul Alexandrei, fiica dânsului a fost prin preajmă. Are familia suspectă.

Eu spun că aceste fete nu sunt moarte. Eu cred că acest caz se vrea muşamalizat. Să îmi ceară test ADN. Ar trebui să meargă pe altă pistă. Fetele sunt traficate”, a mai spus Monica Melencu.

DISTRIBUIE PE: