ALEXANDRA SI LUIZA SUNT IN ANGLIA?! CE A APARUT PE STRAZILE DIN LONDRA

Atata vreme cat nu sunt probe clare care sa demonstreze ca Alexandra Macesanu si Luiza Melencu sunt moarte, familiile acestora si toti cei care le-au cunoscut spera ca ele sa fie in viata.

Dar si oameni impresionati de aceasta drama incearca sa le descopere pe adolescente, impanzind strazile cu afise si fotografii ale fetelor.

Initial, au aparut astfel de afise in Italia, iar acum pot fi vazute si pe strazile de Anglia. Este o mobilizare cu adevarat emotionanta, iar orice informatie referitoare la cele doua fete poate fi utila in aceasta ancheta aflata in derulare.

Tatal Luizei Melencu a prezentat o scrisoare – primita de unchiul adolescentei care a disparut in urma cu patru luni -, iar informatiile sunt cutremuratoare.

”In scrisoare scrie asa: domnilor, va rog frumos sa nu mai cautati fetele, sunt moarte. Nu am primit-o eu, a primit-o matusa mea, unchiul meu. Am sunat la 112.

Va dati seama cum ma simt eu. Nu pot sa ma apropii de casa mea, din cauza lor. Astept sa vina DIICOT sa ia aceasta proba, aceasta scrisoare.

Eu am vorbit cu fata la 11:30 in data de 14 aprilie. Nu a vorbit mama ei. Ea m-a sunat pe mine si mi-a spus: ”tati, am venit la Caracal sa scot banii pe care mi i-a trimis mami din Anglia.

Si i-ai scos? Nu! Si ce faci acum? Ma duc acasa! Tati am ajuns la ocazie, am oprit ocazia si te sun cand ajung acasa. A fost ultima vorba cu Luiza.

A venit masina mortii, probabil. Eu simt ca traieste. Pe mine m-au indepartat, sotia si cu socrul meu… Nu pot (n.r. plange). In scrisoare scrie foarte clar ca fetele sunt moarte.

Eu simt ca Luiza traieste si acolo unde este nu e bine…”, a precizat Claudiu Melencu la Romania TV.

sursa: cancan.ro

DISTRIBUIE PE: