“Alexandra Măceșanu” trăiește!

„Gherghe Dinca” a dat-o pe mainile altcuiva si ii este frica sa spuna cui. Dupa ce Alexandra a sunat la 112 si „Gheorghe Dinca” a aflat, deja l-a luat frica crezand ca politia ajunge in orice moment acasa la el

Imagineaza-ti doar ca cineva suna la 112 sa vina politia, te astepti in orice moment sa vina. E greu sa omori un om stiind ca politia deja e informata. Mai ales frica aia ca ajunge in orice moment un echipaj.

E greu sa omori un om stiind ca ti-a folosit telefonul sa sune la 112 si deja te poti trezi oricand cu politia la usa. Sa nu uitam ca „Gheorghe Dinca” nu stica ca politia intarzie asa mult, pana si el poate se astepta sa vina mai repede.

Sa nu uitam nici ca Alexandra este o fata desteapta care sigur credea mai mult ca in parintii ei in politia si i-a spus lui „Gheorghe Dinca” ca politia vine imediat in 2-3 minute si el de frica sa o ascunda nici nu a omorat-o ca ii gaseau trupul politistii deja.

Inca tin sa cred ca l-a ajutat sigur altcineva sa o duca altundeva pe Alexandra.

„Gheorghe Dinca” a putut doar sa o dea pe mainile altcuiva imediat dupa ce a aflat ca i s-au dat toate planurile peste cap.

Scurt detali despre „Gheorghe Dinca” : Lui ii placea sa cumpere lucruri dintr-un loc si sa le vanda cu alt pret in alt loc.

Pe scurt: ii placea sa faca pe negustorul!

Indiciu 2: asa zisul „Gheorghe Dinca” avea 3 telefoane. Dece ?! Pana nu tinea legatura si cu alti „mafioti” nu le-ar fi tinut.

Inseamna ca la fel ar fi procedat si cu „Alexandra” in schimbul unei sume de bani.

Nici pana la ora actuala nu exista dovezi concrete care sa demonstreze faptul ca ea ar fii ucisa( nu exista urme de incendiere, sange sau alte ramasite) pe scurt corpul acesteia inca nu a fost gasit macar sa se vada clar ca nu mai traieste.

  1. Nu avea cum sa fie arsa pentru ca e nevoie de 48 de ore (100kg benzina sau 100kg lemne) etc. detalii care nu isi au rostul si nicio urma sa demonstreze ca s-ar fi folosit o metoda de a scapa de toate indiciile
  2. A fost cautata peste tot (s-au efectuat sapari chiar si scufundari intr-un lac din aproprierea casei unde a fost adusa prima data Akexandra) dar nu s-a gasit nimic
  3.  „Gheorge Dinca” a recunoscut prea usor ca a omorat-o,  dar nu spune unde e trupul ei ascuns pentru ca ea traieste si nu stie ce sa spuna… sa nu-l dea de gol pe cel care acum o tine inchisa pe Alexandra.
  4. In momentul in care Alexandra a sunat la 112 „Gheorge Dinca” de frica ca va veni politia la el si orice ar face vor gasi urme daca o omoara acesta a dat-o pe mainile altcuiva
  5. „Gheorge Dinca” pentru a ascunde multe din indicii a dat foc intr-un butoi la hainele pe care le-a purtat si a incercat sa scape de toate urmele care duceau la faptul ca Alexandra ar fi fost in casa lui
  6. Era prea riscant sa o omoare stiind ca fata a sunat la 112, el deja i-a asteptat pe politisti cu toate lucrurile puse la ordine(asta credea el) desi i-au scapat multe din detalii
  7. Atunci cand a venit politia la ora 6 , „Gheorghe Dinca” dormea linistit si se comporta ca un om normal, iar asta din cauza faptului ca a vrut sa arata ce Alexandra nu a fost rapita de catre acesta.

„Gheorghe Dinca” se astepta ca va veni politia sa-l controleze, stia sigur si tocmai de aceea ar fi apelat la ajutor altui complice

Cel care o tine captiva pe Alexandra Macesanu si nu stie ce sa faca cu ea este rugat sa o elibereze si sa nu ii faca niciun rau pentru ca mai rau face si inrautateste situatia!

„Alexandra Macesanu” mai mult ca sigur traieste, hai sa nu ne pierdem totusi speranta si sa distribuim mai departe aceasta postare pentru a ajunge la cel care o tine sechestrata si i-a privat libertatea.

O sa plateasca si mai mult daca nu ii da drumul Alexandrei, asta ar trebui sa inteleaga.

„Gheorghe Dinca” sigur avea legaturi si cu alti oameni.

La cel care este „Alexandra Macesanu” ii este frica sa faca vreun pas pentru a nu fi acuzat si el… asteapta sa vada ce se mai intampla cu acest caz si daca nu e gasit are de gand ca el sa o omoare pe Alexandra pentru a scapa… asa ca da-ti mai departe si bagati frica in el!

„Gheorghe Dinca” sigur a fost si el amenintat de catre individul la care acum se afla Alexandra sa nu recunoasca si sa nu-l dea pe mana politiei!

„Alexandra Maceseanu” traieste si trebuie eliberata cat mai repede!

DISTRIBUIE PE: