„Alexandra Macesanu traieste”. Anuntul facut de familia fetei

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, crede cu tarie ca adolescenta traieste, desi Dinca a spus ca ucis-o pe tanara de doar 15 ani.

Alexandru Cumpanasu a declarat ca nu se va avea liniste pana nu va afla adevarul despre ce s-a intamplat si intentioneaza sa mearga in afara tarii

pentru o noua expertiza care sa dovedeasca ca ramasitele gasite in curtea lui Gheorghe Dinca sunt intr-adevar ale nepoatei sale.

„Din punctul meu de vedere nu exista alta varianta ca acest copil traieste, sa fie clar. Daca rezultatele din strainatate vor arata ca exista ADN acolo, nu o sa spun ca nu e adevarat.

Parintilor nu le pot cere lucrul acesta, nici eu nu cred ca ma voi putea impaca stiind toate nenorocirile care vor iesi la iveala din investigatia Sectiei Speciale de la Parchetul General.

In prezent avem o declaratie extrem de light, de soft despre ceea ce s-a intamplat acolo. Sunt lucruri care vor trimite anumite persoane la puscarie. Aceasta lupta va fi pana la final”, declarat Alexandru Cumpanasu pentru Antena3.

Alexandra Macesanu a disparut pe 24 iulie a.c. dupa ce a fost luata la ocazie de Gheorghe Dinca. Fata a sunat la 112 pentru a cere ajutor. Politistii nu au reusit sa o gaseasca, ajungand la domiciliul barbatului dupa 19 ore de la apel.

DISTRIBUIE PE: