Alexandra, în vârstă de 21 de ani, s-a stins după ce a dat naştere celui de-al doilea copil. “Şi-au bătut joc de viaţa ei”

Tragedie fără margini într-o familie din Gorj! Alexandra Corbescu, o tânără de 21 de ani, a murit la scurt timp după ce a dat naştere celui de-al doilea copil, la Târgu Cărbuneşti.

Alexandra Corbescu s-a stins din viaţă după ce a adus pe lume al doilea ei copil, un băieţel, printr-o operaţie de cezariană.

Miercuri dimineaţă, tânăra de 21 de ani a ajuns la spitalul din Târgu Cărbuneşti pentru un control, dar medicii au băgat-o imediat în sala de naşteri.

Ea era programată la cezariană pentru 26-27 octombrie.

Femeia a adus pe lume prin cezariană un băieţel de 3200 de g şi, după naştere şi-a sunat sora.

În timpul discuţiei de la telefon însă, i s-a făcut rău. Cadrele medicale au constatat că Alexandra Corbescu a intrat în stop cardio-respirator şi au început manevrele de resuscitare.

“A sunat-o pe sora ei la telefon și în timp ce discuta a sesizat sora că se auzea doar un mormăit. Practic atunci soției i s-a făcut rău, a intrat în comă și a ajuns iarăși pe masa de operație.

Eu eram acolo, dar medicii nu ne-au lăsat să intrăm să o vedem deoarece ne-au spus că ea este în stop cardio-respirator și nu e bine să o vedem. Este posibil să o fi operat din nou, mie nu mi-au zis nimic”, a declarat iubitul Alexandrei Corbescu, Alexandru Gheorghe Dorian.

În acest context, iubitul tinerei moarte a specificat că, în timp ce femeia era resuscitată, asistenele fugeau la farmacie şi se întorceau cu seringi, neavând cele necesare în spital. După patru-cinci ore, susţine acesta, a fost trimisă la spitalul din Craiova cu o ambulanţă.

La o oră şi jumătate de la decesul acesteia, familia a fost anunţată că Alexandra Corbescu a murit la spital.

“Și-au bătut joc de viața ei, nu i-au făcut nimic după ce ea a intrat în comă iar de trimiterea ei la alt spital nici vorbă.

Cred că nu a vrut să o trimită în altă parte, conștienți că va muri la Cărbunești. Au lăsat doi copii fără mamă și o familie îndurerată peste poate”, a mai spus iubitul tinerei pentru gorjeanul.ro.

În cazul morţii Alexandrei Corbescu se va demara o anchetă internă pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs tragedia şi, mai ales, dacă acuzaţiile lui Alexandru Gheorghe Dorin se confirmă.

Se pare că, potrivit directorului spitalului Târgu-Cărbuneşti, Alexandra Corbescu a făcut tromboembolism pulmonar, ca şi Andreea Bălan. Din păcate, pentru tânăra din Gorj nu s-a mai putut face nimic. sursa:spynews.ro

DISTRIBUIE PE: