Alexandra Becali, apariție spectaculoasă la nunta surorii sale. S-a îmbrăcat într-o rochie inedita

Alexandra Becali, sora Teodorei, s-a îmbrăcat într-o rochie spectaculoasă, una cu motive tradiționale machedonești.

Fata lui Becali a postat o imagine în care apare alături de tatăl ei, în secțiunea de Instastory de pe Instagram. (nu rata MIHAI CONSTANTINESCU A IEȘIT DIN COMĂ ȘI MERGE SINGUR: “E O MINUNE! BEA APĂ SINGUR, DIN CANĂ”)

Alexandra Becali, într-o rochie spectaculoasă

Alexandra o rochie gri-albăstruie cu un brâu cu flori, cel mai probabil specific machedonesc. Sora Theodorei și-a prâns părul în coc și a lăsat în față câteva șuvițe ondulate, coafura potrivindu-se perfect rochiei cu mâneci voalate.

Fata lui Becali ține în mână un clutch gri, în fotografia pe care a postat-o pe rețeaua de socializare.

Citeste si: Anunț de ultimă oră al meteorologilor! Când vine cu adevarat iarna: Prima ninsoare serioasă e aproape

Cununia religioasă a Teodorei Becali are loc la Biserica Sfântului Spiridon cel Nou, iar petrecerea va începe la ora 20:00 la Palatul Snagov, unde sunt așteptați 700 de persoane.

Citeste si: Ultimă oră ! A MURIT şoferiţa care a provocat accidentul cumplit

La nuntă vor participa o serie de personalități cunoscute printre care Stere Halep, George Hagi, Mirel Rădoi, Gabi Firea și Florentin Pandele, Valentina Pelinel, Adriean Videanu, Viorel Hrebenciuc și Mitică Dragomir, printre alții.

alexandra becali

Costumul lui Becali, făcut de Alexandru Ciucu

Familia Becali l-a contactat pe unul dintre cei mai apreciați designeri, Alexandru Ciucu, cel care colaborează și cu Casa Regală a României.

„Mă ocup de vestimentația domnului Becali de peste opt ani și sunt mândru de acest lucru pentru că este unul dintre clienții care știu cel mai bine să pună în valoare ținutele pe care le creăm”, a declarat Ciucu, scrie fanatik.ro

DISTRIBUIE PE: