Alex Dima, reporterul Pro TV, dezvăluiri după ce a trecut peste moartea soției. Si-a cunoscut noua iubită printr-o coincidență

Alex Dima a povestit cum a început relația cu Georgiana. Jurnalistul de investigație Alex Dima a trecut printr-o dramă care I-a marcat.

În urmă cu 10 ani soţia ziaristului a murit fiind diagnosticată cu cancer. Fiica sa Sara avea la vremea respectivă un an și
jumätate. În zadar au luptat să rămânắ împreună, destinul avea alte planuri.

Soția sa a murit, iar Alex Dima a rămas un tată singur, cu Sara, fetița sa, în brațe,
mama acestuia find cea care l-a ajutat cu creșterea micuței, astăzi în vârstă de 11 ani.

După aflarea veștii Alex Dima și soția sa au luptat împotriva boli nemiloase, dar după 6 luni aceasta a încetat din viață.

Foarte mult timp reporterul TV nu și-a dorit să se îndrăgostească și s-a axat pe creșterea fetiței sale.

Intr-un interviu dedicat revistei ,Unica” jurnalistul și-a deschis sufletul și a vorbit despre Georgiana, femeia care l-a făcut să iubească din nou.

Alex Dima și Georgiana au fost meniți sắ se
întâlnească, destinul fiind de partea lor. Ziaristul are numai cuvinte de laudă la adresa femeii care îl ascultă și îl face să râdă.

Georgiana știe să mă și asculte. Am fost azi-noapte la filmare, la Magic Camp și când am ajuns acasă am stat și i-am povestit până la 4 dimineață (la ora 8 ne-am văzut apoi pentru fotografii și interviu).

Întotdeauna mi-au plăcut femeile cu care am putut să râd, să facem haz. Acum sunt foarte bine, am cu cine..

Am văzut-o într-un aeroport, s-a băgat în fața mea la check-in. Am râs, apoi am privit-o, după filtru am văzut-o iar,.. priviri în sala de așteptare … priviri în
avion.

Trei luni mai târziu, am ajuns la o bancă. Si acolo era ea! Și de atunci e bine”,a povestit Alex Dima.

Alex Dima este topit după fica sa în vârstă de 11 ani, Sara.

Un bărbat carismatic, cu un simț al umorului fin și foarte bine dezvoltat:”Eu am crescut cu bunica într-o bucătărie foarte mică.”

Alex Dima și-a crescut fiica aproape singur fiind ajutat numai de mama sa. Fetiţa a aflat încă de mică că mama sa a plecat la
Doamne Doamne, iar când a mai crescut a început sắ pună mai multe întrebări.

Sara are acum 11 ani.
“E ca o floare care se deschide. Are umor, spune ce gândește. Sunt atât de fericit, de câte ori mă uit la ea îi mulțumesc lui Dumnezeu că am așa un copil”,spune Alex Dima despre Sara.

DISTRIBUIE PE: