Adriana Bahmuțeanu, Mamă La 48 De Ani? A Dat Vestea Cea Mare: „Nunta Și Botez În Același Timp

Adriana Bahmuțeanu se bucură de o relație de dragoste cu americanul George Restivan, iar nunta lor este pe cale să se întâmple în curând. Pregătirile pentru marele eveniment au început, cu George Restivan cerând-o în căsătorie pe Adriana chiar de la prima întâlnire. Cei doi sunt în căutarea locațiilor perfecte pentru nuntă și au decis să angajeze Taraful lui Viorel Bogățeanu pentru a le cânta în ziua cea mare.

Adriana Bahmuțeanu, încântată de aceste pregătiri, a declarat dorința de a avea o petrecere grandioasă cu dans și bucurie, anticipând un eveniment primăvăra aceasta. Ea menționează că ar prefera o nuntă simplă, fără prea multe extravagante, cu un număr de oaspeți cuprins între 100 și 150.

Pe lângă planurile de nuntă, Adriana Bahmuțeanu, în vârstă de 48 de ani, a sugerat posibilitatea de a avea și un botez în același timp, semn că ea și George se gândesc să-și extindă familia.

Cuplul a dezvăluit și cine vor fi nașii lor: familia Ghilă, prieteni cu celebrul Will Smith, și Carmen Harra, o clarvăzătoare și prietenă apropiată. Data nunții va fi stabilită în funcție de disponibilitatea lui Carmen Harra.

George Restivan locuiește în Statele Unite din 1999 și lucrează în domeniul imobiliar. El are un fiu dintr-o relație anterioară și acum formează o familie unită cu Adriana Bahmuțeanu.

Relația lor a început cu câteva luni în urmă, fiind intermediată de Carmen Harra. Pe 27 iulie, Adriana Bahmuțeanu și George s-au cununat religios, consolidându-și relația.

DISTRIBUIE PE: