Adriana Bahmuţeanu a ajuns de urgenţă la spital: „Mai mult ca sigur intru la cuţit”

Adriana Bahmuţeanu a ajuns de urgenţă la spital la miezul nopţii! Vedeta urmează să intre în operaţie şi este foarte speriată.

Adriana Bahmuţeanu a ajuns luni la spital cu dureri cumplite. Medicii au decis de urgenţă să o interneze, iar cel mai probabil, astăzi va fi operată. În direct la xtra Night Show, vedeta a vorbit despre cum se simte şi ce i-au spus medicii.

„Mi s-a făcut rău. Mă doare. Am simţit aşa un junghi aici ca un cuţit, mi s-a făcut rău şi am ajuns la spital. E adevărat că m-am cam jucat cu focul şi am ridicat greutăţi, dar asta e. Cred că o să intru direct pe operaţie, da. Pentru că aşa un set de analize am făcut. Adică, nu. Problema e că deja burta mea începe să o ia razna. Ştii? Am avut noroc că am venit aici şi că m-a oprit aici. Eu sper ca mâine să fie totul bine, să mă operez şi în câteva zile, cu ajutorul lui Dumnezeu, să ajung acasă. Nu mă simt foarte ok. Sunt puţin confuză. E adevărat că mi-au făcut ceva, nu ştiu, o perfuzie”, a spus Adriana Bahmuţeanu la Xtra Night Show.