Adevăratul Motiv Al Morții Lui Mitică Popescu! Medicii Au Spus Adevărul Chiar Acum

Adevăratul motiv al morții lui Mitică Popescu! Regretatul actor s-a stins din viață chiar în această zi. Medicii au încercat tot ce au putut pentru a-l resuscita, dar nu s-a mai putut face nimic. Tot ei au scos la iveală motivul decesului.

Adevăratul motiv al morții lui Mitică Popescu! Medicii au spus adevărul chiar acum
Cunoscutul actor Mitică Popescu s-a stins din viață la vârsta de 86 de ani. Acesta era internat la Spitalul Elias din Capitală, la secția de reanimare.

Cel care a confirmat decesul este chiar purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca din Capitală, doctorul Bogdan Oprița. Totuși, acesta a precizat că nu poate da mai multe detalii, având în vedere că familia regretatului actor nu este de acord.

În ceea ce privește motivul decesului acestuia, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias din Capitală a precizat, pentru news.ro, că a fost vorba despre probleme cardiace, pe fondul multiplelor comorbidități.

Mitică Popescu nu a vrut ca lumea să afle despre problemele sale
La momentul când s-a internat la Floreasca, regretatul actor a cerut discreție.

„Este internat de ieri, dar și-a exprimat dorința de a nu se da informații suplimentare despre starea sa de sănătate. Cert este că este în stare stabilă, cooperant și conștient”, a spus doctorul Bogdan Opriţa.

Regretatul actor și-a dorit să trăiască și să aibă prieteni

Mitică Popescu trăia singur de ani buni, după ce soția sa s-a stins din viață acum 24 de ani. Din acest motiv, atunci când a împlinit 85 de ani, actorul și-a dorit doar să aibă prieteni și să trăiască.

„În primul rând îmi doresc să fiu sănătos. Îmi mai doresc ca oamenii, din simple cunoştinţe să redevină prieteni, ca înainte de pandemie, nenorocirea asta care s-a abătut asupra noastră. Îmi pare rău că aceste momente dificile nu ne-au apropiat. Sper însă să devenim mai înţelepţi şi îmi doresc să se facă filme bune şi pentru noi.

Mai sper să mă ajute Dumnezeu să trăiesc cât vrea el. Pentru că, aşa cum se întâmplă şi în cazul talentului, totul e de la Dumnezeu”, a povestit acesta la vremea respectivă.

Amintim că Mitică Popescu a fost căsătorit cu celebra actriță Leopoldina Bălănuță.

În urmă cu câteva săptămâni, regretatul actor a vorbit despre factura la căldură. El a precizat că are noroc că este obișnuit cu frigul.

„Deocamdată, nu știu cât o să plătesc, aștept factura. Ca să mă mai încălzesc, mai pun pe mine o vestuță, un pulover, o geacă. Noroc că eu sunt și un pic călit, căci am muncit în viață și în frig”, spunea acesta în urmă cu câteva săptămâni.

DISTRIBUIE PE: