Adelina Pestrițu Și Răzvan Pascu, Scandal După Ce Influencerița A Confundat Laponia Cu Polul Nord: „Această Discuție Este Inventată 100% Acum De Tine”

Răzvan Pascu și Adelina Pestrițu își aruncă replici dure în mediul online. Totul a pornit după ce Răzvan Pascu, consultant în turism, a scris pe o rețea de socializare că o influenceriță de succes a ajuns pentru a treia oară în Laponia, dar a menționat că se află la Polul Nord. Pascu a relatat această poveste, dar nu a menționat numele vedetei. Vizibil afectată de situație, Adelina Pestrițu a reacționat imediat, a ținut să menționeze că ea e persoana în cauză și a ținut să îi dea imediat o replică lui Răzvan Pascu. Povestea nu s-a terminat însă aici.

“Am văzut o influenceriță celebră care a venit anul acesta a treia oară consecutiv în Laponia și a scris că e mișto la Polul Nord” “Am văzut o influenceriță celebră care a venit anul acesta a treia oară consecutiv în Laponia și a scris că e mișto la Polul Nord. Doar că de aici de unde suntem noi (și ea) și până la Polul Nord sunt cam 2700 km, adică mai mult decât de la București până la Londra.
Cam despre asta e vorba atunci când nu călătorești cu cine trebuie, îl cauți pe Moș Crăciun la Polul Nord, apoi ștergi comentariul meu și îți modifici postarea originală”, a scris Răzvan Pascu, pe o rețea de socializare.
Adelina Pestrițu și-a îndreptat imediat vorbele către Pascu, și-a recunoscut greșeala, dar a ținut să explice din punctul ei de vedere cum stau lucrurile “Dragii mei, nu se putea termina anul fără ca eu să fiu admonestată în spațiul public pentru o greșeală. Lucrurile stau așa: la o postare despre Laponia am spus că merg la Polul Nord, în aeroport m-am întâlnit cu un domn care deține o agenție de turism și am făcut o glumă, spunându-i că urmează să deschid și eu una și îi voi face concurență, apoi a început atacul”, a precizat Adelina Pestrițu, pe o rețea de socializare.

Vedeta susține că și-ar fi dorit să fie certată, dar în privat, nu să fie pusă la zid în public. “Răzvan Pascu a ținut să mă certe public pe contul meu și al lui că am greșit. Am înțeles că nu a putut să treacă peste greșeala mea, nici să comunice în privat că am greșit, și-a dorit să fiu pusă la zid public. E ok, așa cum i-am spus și lui, această atitudine nu-l face nici mai om, nici om de succes.

Vă spun și vouă că eu îl apreciez pentru ceea ce face și că aș fi apreciat enorm părerea lui spusă într-o cheie normală. Atât eu, cât și el, dar și mulți dintre cei care ne urmăresc, avem obligația să fim oameni, nu conturi, chiar și pe rețelele sociale și să ne gândim că în acest spațiu, în viitorul apropiat, vor exista și copiii noștri, ca oameni în spatele unor conturi. În concluzie, nici în 2024, Laponia nu va fi la Polul Nord, eu nu îmi deschid agenție de turism, iar lui Răzvan Pascu îi deschid un cont cu un reach mai bun, pentru că mi-a zis un elf că el așa i-a scris Moșului”, adaugă vedeta.

DISTRIBUIE PE: