Adela Popescu, detalii despre a patra sarcină, după anunțul surprinzător făcut de Răzvan Fodor: “O veste care nu mă lasă să dorm”

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt un cuplu remarcabil în peisajul românesc, recunoscut și admirat de o vastă comunitate. Pe lângă realizările lor profesionale, cei doi împărtășesc și o familie minunată.

Cei trei fii ai lor, Andrei, Alexandru și Adrian, aduc fericire și împlinire în existența lor, după cum au afirmat în repetate rânduri.

Întrebările despre o posibilă extindere a familiei au fost adresate de multe ori Adelinei, având în vedere că au numai băieți.

Răspunsul a fost așteptat cu interes, iar recent, o declarație surprinzătoare făcută de un apropiat a stârnit curiozitatea pe platformele de socializare.

Adela Popescu, discuții despre o eventuală nouă sarcină
Cu toate provocările pe care le implică viața alături de trei copii, cei doi parteneri au reușit

întotdeauna să își gestioneze timpul între carierele lor și familia, asigurând o educație de calitate pentru cei mici.

Răzvan Fodor, prieten al cuplului, a publicat recent un mesaj care sugerează că Adela este însărcinată. Vestea unei posibile a patra sarcini pentru artistă a creat agitație pe rețelele de socializare.

„Am avut o discuție cu Adela Popescu și mi-a dezvăluit o veste care mă face să nu stau locului”, a scris Răzvan Fodor pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Motivul real pentru care Adela Popescu a decis să renunțe: „S-au produs multe schimbări”

Adela a distribuit mesajul și a clarificat că nu este vorba despre o sarcină. „Este important să le spunem oamenilor că nu sunt însărcinată și nici nu am câștigat la Loto”, a subliniat ea pe contul său de Instagram. Totodată, pentru a elimina orice îndoială, actrița a dorit să transmită un mesaj fanilor săi.

„Este incredibil! Cu doar zece minute în urmă am postat un clip cu mine și cu Radu de pe plajă, iar oamenii, foarte amabili, mi-au scris comentarii de genul «Felicitări, felicitări, vine bebe 4!

Bravo, ce frumos! Se vede după burtică, se vede că burtica este evidentă, uite cum pune mâna», chiar dacă, înainte să vin în Thailanda, am fost la sală în fiecare zi, am renunțat la mâncare și dulciuri și

totuși îmi spun că se vede burtica. Ce s-ar fi întâmplat dacă nu aș fi ținut această dietă? Glumesc, vă iubesc!”, a menționat vedeta.

DISTRIBUIE PE: