Acum s-a aflat! Ale cui sunt oasele găsite AZI lângă casa lui Gheorghe Dincă. Primele rezultate

Au apărut primele concluzii în legătură cu fragmentele osoase găsite în apropierea casei lui Gheorghe Dincă.

Potrivit expertizei realizate de Institutul Național de Medicină Legală (INML), osemintele găsite au o vechime de peste 50 de ani și nu prezintă nicio urmă de violență.

INML a realizat o expertiză asupra osemintelor găsite în Caracal, în apropiere de casa lui Gheorghe Dincă.

Conform primelor rezultate, acestea au o vechime de peste 50 de ani și nu prezintă urme de violență, scrie Antena 3.

Aceste fragmente au fost găsite pe un câmp, de către un tractorist care efectua niște lucrări agricole. Mai exact, este vorba despre un schelet complet, un craniu și mai multe alte fragmente de os.

Gheorghe Dincă a fost dus la sediul DIICOT

Între timp, Gheorghe Dincă, cel supranumit „criminalul din Caracal”, a fost adus la sediul DIICOT, pentru a analiza propriul său dosar.

A făcut cererea în urmă cu câteva zile, astăzi fiind și aprobată. Drept urmare, suspectul a mers la sediul DIICOT alături de avocatul său din oficiu, în vederea analizării conținutului din dosar.

Gheorghe Dincă a mărturisit încă din iulie că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, cele două tinere pe care le-a răpit și adus în casa lui din Caracal.

Pe Alexandra ar fi ucis-o, apoi i-ar fi incinerat trupul într-un butoi. În cazul Luizei, ar fi ucis-o și pe ea, aruncându-i apoi resturile umane în liziera din apropierea casei sale.

Expertiza INML a arătat că resturile din butoi îi aparțin, într-adevăr, Alexandrei.

DISTRIBUIE PE: