ABIA ACUM S-A AFLAT! Mirela Vaida, dramă neștiută din trecut. Ce a marcat-o pe viață pe prezentatoarea de la Acces Direct

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la noi și se poate lăuda că are o familie fericită, dar nu mulți știu prin ce a trecut artista acum ceva timp. ( nu rata: Asistentă din NY:”Mă uit la ei cum OMOARA oamenii în spitale si nu pot face NIMIC!” )

Prezentatoarea s-a s-a măritat la 27 de ani și a făcut copii abia la 33 de ani, fiind foarte ocupată cu cariera, care îi lua toată energia.

Când a considerat că este momentul potrivit ca să devină mamă, Mirela Vaida s-a confruntat cu o situație la care nu se aștepta, nu putea să facă copii. Era un vis pentru ea să devină mamă și a întâmpinat multe obstacole până a reușit acest lucru.

„Păi dacă eu m-am măritat la 27 de ani, copiii au venit la 33 de ani. Destul de târziu. Vreau să zic aşa, până la 30 de ani am fost mai preocupată de job, de carieră, la 29 de ani am intrat în Antena 1, un proiect zilnic care îmi lua toată energia, care îmi lua tot timpul şi nu gândeam în vremea aia la copii”, a povestit Mirela

„Şi când am vrut să fac copii, doi ani de zile nu am putut…sau chiar trei. După ce mi-am rezolvat toate problemele, după ce am pierdut două sarcini, am reuşit să rămân însărcinată cu Carla şi să o aduc pe lume.”, a mai declarat ea.

I-a fost frică pentru al doilea copil, dar nu s-a lăsat și a reușit până la urmă. Acum ea are trei copii superbi, care îi bucură fiecare zi din viață.

„Copilul când vine trebuie să fie primit într-un cuib, în linişte. Chiar e o pregătire spirituală din punctul asta de vedere. (…)  După ce piezi două sarcini, foarte greu îţi revii. Din cauza calităţii vieţii care e din ce în ce mai slabă, femeile nu mai au aceeaşi putere de a naşte copii”, spunea ea. sursa substantial.ro

Citeste si:

DISTRIBUIE PE: