A simtit ca va muri? Ultimul mesaj publicat de Alexandra pe retele de socializare este cutremurator

Detalii halucinante ies la iveala despre oribila crima de la Caracal. Alexandra, o tanara frumaosa, cu un viitor stralucit, si-a gasit sfarsitul intr-un mod oribil, dupa ce a incercat disperata sa se salveze.

A sunat de trei ori la 112, insa a fost prea tarziu pentru ea.

A simtit ca va muri? Ultimul mesaj publicat de Alexandra pe retele de socializare este cutremurator

«Daca durerea vine, vine si fericirea. Ai rabdare», au fost cuvintele postate de Alexandra pe Facebook cu cateva zile inainte de cumplita tragedie.

Nu peste mult timp era sechestrata, violata si apoi ucisa de George Dinca, un om despre care se stia ca este violent.

Înainte de a fi ucisă de către Gheorghe Dincă, Alexandra Măceșanu a apucat să sune de trei ori la numărul unic de urgență 112.

Surse din cadrul Poliţiei spun că telefonul de pe care Alexandra, fata de 15 ani, a apucat să sune la 112 şi să anunţe că a fost violată şi sechestrată, ar putea să fie al unei alte victime sau chiar al unui complice, anchetatorii având mai multe piste la această oră.

Sursele citate au declarat, pentru Mediafax, că telefonul de pe care a sunat Alexandra de trei ori la numărul de urgenţă 112 aparţinea altei persoane, iar aici sunt două ipoteze de lucru.

„A spus că e sechestrată, a descris locul în care se afla, inclusiv curtea, cât a văzut, că este într-un garaj. Că a fost legată de picioare şi de mâini, că a fost bătută şi violată şi a încercat să ofere informaţii, descrieri din interior.

Ea credea că e în at cartier al oraşului”, a spus unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănaşu, care este preşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României, pentru Mediafax.

Criminalul, imbracat in hainele Alexandrei la perchezitii?

Oamenii de pe retelele de socializare au observat un detaliu cutremurator in imaginile de la perchezitii. Criminalul purta pe umeri o bluza galbena, care era vizibil prea mica pentru el. Pe internet circula o imagine cu Alexandra in aceeasi bluza galbena, de aici si ipoteza conform careia criminalul era imbracat chiar cu bluza fetei ucise.

DISTRIBUIE PE: