A recunoscut: Bursucu a făcut dezvăluirea mult aşteptată despre relaţia cu Teo Trandafir

Multa lume s-a intrebat cum de cei doi prezentatori de la Teo Show se inteleg atat de bine. Care este adevarata relatie dintre cei doi?

Bursucu şi-a ţinut bine ascunsă povestea de dragoste. Celebrul coregraf trăieşte o relatie superba cu o tânără afaceristă din Constanţa. Andreea este manager la un parc de distracţii din staţiunea Mamaia. Cei doi sunt într-o relaţie din anul 2012.

Pe Adrian Cristea toată lumea îl știe drept „Bursucu”. Acesta prezintă alături de Teo Trandafir emisiunea „Teo show”.
Într-un interviu, Cristea a declarat că dincolo de faptul că se înțeleg foarte bine pentru filmările emisiunii lor, cei doi sunt și niște prieteni foarte apropiați e ani de zile.

Teo îl cunoaște pe Bursucu încă de când acesta avea vârsta de 14 ani așa că a avut șansa să îl vadă crescând și evoluând de-a lungul vremii.

Adrian Cristea a vorbit despre frumoasa relație care s-a creat între cei doi, dar și despre atmosfera din pauzele dintre filmări, despre care a spun din start că este una foarte relaxantă.

CITESTE SI:  Andreea Banica, facuta praf dupa ce a postat aceasta fotografie azi-dimineata, inainte sa plece la plaja. Detaliul observati de internauti

Bursucu lucrează cot la cot alături de Teo de 4 ani deja și totuși spune că aceasta nu s-a schimbat în niciun fel în ochii lui.

Facebook Comments
Loading...
Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.