A murit Victor Socaciu. Celebrul artist de muzică folk avea 68 de ani

Victor Socaciu, cântăreț de muzică folk, a murit la vârsta de 68 de ani.

Victor Socaciu, muzician, compozitor, cântăreţ, chitarist, realizator şi prezentator TV, dar şi fost parlamentar PSD, a murit într-un spital din Bucureşti în cursul zilei de luni, 27 decembrie. Artistul se afla internat în spitalul Carol Davila de o lună de zile și suferea de diabet, iar în 2009 a făcut un transplant renal pentru care au existat suspiciuni de tratament preferențial.

În ultimul an, muzicianul a fost internat de mai multe ori în spital: în aprilie 2021, după ce a fost infectat cu noul coronavirus, iar în septembrie ar fi suferit anumite complicații din cauza transplantului de rinichi și a unor medicamente prescrise pentru alt tip de afecțiuni.

Marina Almășan, mesaj legat de fiul lor: Poate de acolo, de sus, îi vei veghea mersul prin viață

Anunțul morții sale a fost făcut pe Facebook de către fosta sa soție Marina Almășan care postează o fotografie de familie și un mesaj în care sugerează că artistul nu era apropiat de fiul lor. Victor Socaciu a fost căsătorit de patru ori și a lăsat în urmă trei moștenitori, care provin din trei relații diferite.

„Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieții sale.

Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare , la venirea pe lume.
Îi vor și NE vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continua să-i bucure pe cei ce i-au prețuit muzica.

Drum lin , spre stele, Victor Socaciu, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea.
Fiul nostru, Victor Socaciu , va continua să-ți poarte numele. Și, dacă aici, pe pământ, te-au îndepărtat de el, poate de acolo, de sus, îi vei veghea mersul prin viață, alături de mine, de aici , de pe pământ…”.

DISTRIBUIE PE: