A fotografiat iarba mare din spatele blocurilor, să afle și alții că primăria nu-și face treaba. Nici prin cap nu i-a trecut ce poate să se întâmple după

Un tânăr a făcut o fotografie în spatele blocului său și apoi a postat-o în mediul online pentru a se plânge de iarba mare și terenul neîngrijit. Nici prin cap nu i-a trecut ce o să urmeze după postarea sa.

A postat un teren neîngrijit și a atras furia tuturor

Un tânăr a făcut o fotografie cu terenul neîngrijit din spatele blocului său, aflat în responsabilitatea primăriei, și a postat-o pe un grup de facebook al locuitorilor din Bacău, pentru a semnala neimplicarea autorităților în toaletarea și îngrijirea spațiilor verzi. „Bacău, un oraș frumos de fel”, a fost descrierea ironică pe care el a făcut-o fotografiei sale, dorind să sublinieze faptul că orașul nu este bine îngrijit de primărie și organele competente.

Nici prin cap nu i-a trecut, însă, ce va urma după ce fotografia ajunge pe acel grup de Facebook. În loc să-i aplaude inițiativa de a semnala un lucru în neregulă, cetățenii orașului Bacău s-au întors împotriva tânărului. Ei îi reproșează lipsa de implicare, de spirit civic și responsabilitate față de mediul care îl înconjoară.

Oamenii sunt furioși pe tânăr: „Pune mâna pe motocoasă”

În timp ce el credea că face o faptă bună și că ceilalți locuitori ai orașului Bacău îi vor ține partea, tânărul s-a ales cu o „morală” din partea internauților. Toți l-au condamnat pentru faptul că nu s-a implicat în toaletarea acelui spațiu și că s-a mulțumit cu a face o fotografie și a arăta cu degetul.

„Pune mâna pe o motocoasă și dă-i bătaie. Eu așa fac bilunar, și la stradă unde e treaba primariei, și în curte, unde e treaba mea. Nu uita omul sfințește locul!”spune cineva;

„Toată lumea a uitat să mai facă curațenie!”, mai remarcă altul;

„Păi gospodarii( locatarii ) acestei imagini ce fac? Stau după perdele ? 20 mp fistecare și la treaba! Curățat, săpat, tuns iarba, dacă nu să vă între bălăriile în balcon!”, punctează altcineva;

„Se dezvoltă o faună și floră urbană de excepție, așteptați să vină primarul și gașca să vă scoată din bălării! Stați pe facebook și pozați în victime, ieșiți la o bere în aer liber cu vecinii și puneți osul la treabă, scade riscul de sedentarism, colesterol și boli cardiace! Hai liber la înjurături!”, sunt doar câteva dintre părerile cetățenilor orașului Bacău la postarea tânărului.

DISTRIBUIE PE: