„A fost devotat și iubitor”. Un tată şi-a pierdut viaţa ca să salveze doi copii care se înecau

Un tată erou, care a murit salvând doi copii de la înec prinşi de un vârtej, este plâns de familie. Hywel Morgan, 47 de ani, nu a stat pe gânduri când i-a zărit pe tinerii care aveau probleme, în Poppit Sands, St Dogmaels, Ceredigion, Ţara Galiilor.

Bărbatul a reuşit să îi salveze pe cei doi, însă el nu a mai reuşit. Incidentul avut loc vineri. Trupul lui Hywel Morgan a fost recuperat din mare, dar, din păcate, nu a putut fi salvat de serviciile de urgență. Cei doi copii au fost duși la spital ca măsură de precauție, a confirmat poliția Dyfed-Powys.

Polițiștii au fost chemați, vineri, în jurul orei 20.40 în popularul loc Poppit Sands din Pembrokeshire. Cu inima frântă, familia bărbatului i-a adus un omagiu, descriindu-l drept „un erou”.

„În ciuda durerii și suferinţei noastre, ne mângâie faptul că a încercat dezinteresat să-i împiedice pe alții să-și piardă viața.

Hyw a fost un om altruist care i-a ajutat mereu pe alții. A fost un tată devotat și iubitor și a fost iubit și respectat de toți cei care l-au cunoscut. Ca familie, vă rugăm să ne repesctaţi intimitatea în această persioadă grea”.

DISTRIBUIE PE: