A cumpărat un sac de cartofi de la piata, dar cand a ajuns acasa si a vazut ce era in el, a inceput sa urle la nevasta si la copii: „Iesiti imediat afara! Chemati politia!” Uite ce a descoperit in mijlocul lui:

Ce poate merge gresit atunci cand te duci la piata ca sa faci o serie de cumparaturi? ( nu rata : Şoc în sport, a murit la 30 de ani într-un teribil accident)

Au aflat-o pe pielea lor doi soti din Franta, dupa ce au achizitionat un sac de cartofi de 25 de kilograme.

Citeste si: ANDREEA TONCIU, CONCEDIATĂ DE ADRIANA BAHMUŢEANU! ÎȚI MAI AMINTEȘTI SCANDALUL? „IEŞI AFARĂ! IEŞI, HAI IEŞI! FĂ PAŞI!”

Ajunsa acasa, femeia a scos o parte din ei pentru a-i alege.I s-a parut ca unul este prea tare si are o forma ciudata, asa ca l-a pus de-o parte. Ulterior, invartindu-se prin bucatarie, barbatul l-a vazut si l-a studiat mai cu atentie.

A incremenit cand a realizat ca, de fapt, acela nu era un cartof, ci o grenada din Primul Razboi Mondial. Omul a inceput sa urle ca din gura de sarpe si i-a spus femeii sa iasa urgent din casa.

Ulterior a alertat autoritatile si a mutat grenada, ducandu-o in fundul curtii. Din fericire totul s-a terminat cu bine, fara vreun incident neplacut.

Citeste si: Streinu Cercel ne dă o veste proastă: „Căldura nu va opri coronavirusul!”

DISTRIBUIE ARTICOLUL
Loading...

Avram

Fondator la ytb.ro din anul 2018, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din Romania.