A cumpărat un sac de cartofi de la piata, dar cand a ajuns acasa si a vazut ce era in el, a inceput sa urle la nevasta si la copii: „Iesiti imediat afara! Chemati politia!” Uite ce a descoperit in mijlocul lui:

Ce poate merge gresit atunci cand te duci la piata ca sa faci o serie de cumparaturi? ( nu rata : Şoc în sport, a murit la 30 de ani într-un teribil accident)

Au aflat-o pe pielea lor doi soti din Franta, dupa ce au achizitionat un sac de cartofi de 25 de kilograme.

Citeste si: ANDREEA TONCIU, CONCEDIATĂ DE ADRIANA BAHMUŢEANU! ÎȚI MAI AMINTEȘTI SCANDALUL? „IEŞI AFARĂ! IEŞI, HAI IEŞI! FĂ PAŞI!”

Ajunsa acasa, femeia a scos o parte din ei pentru a-i alege.I s-a parut ca unul este prea tare si are o forma ciudata, asa ca l-a pus de-o parte. Ulterior, invartindu-se prin bucatarie, barbatul l-a vazut si l-a studiat mai cu atentie.

A incremenit cand a realizat ca, de fapt, acela nu era un cartof, ci o grenada din Primul Razboi Mondial. Omul a inceput sa urle ca din gura de sarpe si i-a spus femeii sa iasa urgent din casa.

Ulterior a alertat autoritatile si a mutat grenada, ducandu-o in fundul curtii. Din fericire totul s-a terminat cu bine, fara vreun incident neplacut.

Citeste si: Streinu Cercel ne dă o veste proastă: „Căldura nu va opri coronavirusul!”

DISTRIBUIE PE: