A castigat la loto, si-a spalat hainele, le-a bagat in bagaj si a plecat. Ce i-a facut sotia cand a aflat ca e milionar:

A castigat la loto, si-a spalat hainele, le-a bagat in bagaj si a plecat. Este povestea reala a cuplului canadian Denise Robertson si Maurice Thibeault. Cei doi pareau ca sunt fericiti si se iubesc.

Totul s-a schimbat in ziua in care el a castigat la loto. Barbatul a decis sa minta si sa fuga cu banii. Maurice Thibeault a castigat la loto suma colosala de 6,1 milioane de $. Acesta a decis sa se desparta de sotia sa si sa pastreze toti banii.

Dar, din nefericire pentru el, Denise Robertson a aflat adevarul. „Impreuna visam sa castigam la loto”, a marturisit femeia pentru CBC.

„Amandoi iubim masinile puternice. Visam ca, daca vom castiga, fiecare ii va cumpara celuilalt si sie insusi o masina puternica. Apoi doua proprietati la tara unde sa ne facem garaje si sa lucram la masini”, a mai povestit Denise Robertson.

La cateva zile dupa ce a castigat la loto, Maurice Thibeault si-a facut bagajele. Acesta si-a luat pasaportul si a parasit caminul conjugal in care locuia de 2 ani cu sotia sa.

„Daca stau si ma gandesc, a bagat 15 masini de rufe cu o seara inainte sa plece. Ca si cand avea de gand sa stranga tot si sa plece”, a mai spus sotia pacalita.

Desi ea i-a spus sa isi verifice biletul, Maurice a mintit-o. I-a zis ca nu a castigat si a vrut sa fuga cu banii. Dar ea si-a dat seama si a apelat la un avocat. Femeia sustine ca jumatate din castiguri sunt ale ei.

Aceasta a obtinut un ordin de la tribunal care il impiedica pe barbat sa isi colecteze potul cel mare. Cazul celor doi va intra in atentia unui specialist care va determina al cui este biletul, de drept.

„Sunt dezamagita si intristata de tot ceea ce s-a intamplat. Putea sa fie o perioada frumoasa pentru noi. Puteam sa facem toate lucrurile la care, pana acum, doar visam”, sustine Denise.

Sursa: ciao.ro

DISTRIBUIE PE:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *