A adormit în patul iubitului ei, iar când s-a trezit a făcut amor fără să se întoarcă spre perete. Când i-a văzut apoi fața bărbatului, a avut parte de șocul vieții ei! Cu cine se culcase de fapt studenta

Abigail Finney, în vârstă de 20 de ani, din Indiana, a povestit cum bărbatul care a violat-o a scăpat de închisoare reușind să fenteze sistemul judiciar din SUA.

Tânăra studentă a mărturisit pentru publicația Buzzfeed cum Donald Grant Ward s-a dat drept iubitul ei și s-a strecurat în patul în care ea dormea, potrivit dailymail.co.uk.

Abigail a relatat în fața magistraților că s-a trezit atunci când a fost luată în brațe și a crezut că în spatele ei se află iubitul ei.

Donald a inițiat actul sexual, iar studenta a acceptat neștiind cine este se află cu adevărat în spatele ei. Ea nu i-a văzut fața bărbatului, iar când a descoperit adevărul șocant, tânăra s-a simțit violată.

În luna februarie, Abigail l-a acționat în judecată pe Donald, dar după doar două zile de testimoniale și câteva ore de deliberare, bărbatul a fost achitat pentru faptele sale.

Nu este prima oara când se întâmplă ca un caz de genul acesta să fie achitat. Potrivit legilor cu privire la viol,

ce a făcut bărbatul nu poate fi considerat viol, deși chiar el a recunoscut în fața autorităților că singurul motiv pentru care Abigail a întreținut relații sexuale cu el a fost pentru că a reușit să o păcălească.

DISTRIBUIE PE: