Carmen Tănase, mesaj dur în urma tragediei de la Caracal: „Îmi vine să-mi smulg părul din cap!”

Tragedia de la Caracal, în urma căreia o tânără a murit, a îngrozit o țară întreagă și a stârnit numeroase reacții, inclusiv a actriței Carmen Tănase. Aceasta a postat un mesaj dur pe pagina sa de facebook, revoltată de cele întâmplate.

Carmen Tănase: „Ne obligați să trăim în mînie!”

Cazul Alexandrei Măceșanu a înduioșat o țară întreagă. În urma tragediei, actrița Carmen Tănase a criticat aspru intervenția instituțiilor în acest caz.

„Deci,o fetiță sună la 112 de trei ori și spune că e răpită. STS, cu mare buget, nu reușește să o localizeze, încurcă și poliția dând trei adrese greșite.

Poliția găsește adresa, dar nu intră în forță, pentru că nu are mandat de la procuror și o freacă pe la poartă până la șase dimineața, ca să nu încalce procedurile, băga-mi-aș picioarele în ele de proceduri. Timp în care fetița este măcelarită dincolo de poartă!

Sintem mulți părinți pe-aici? Ne punem puțin în situație? Că mie îmi vine să-mi smulg părul din cap! Nenorociților, ne obligați să trăim în mînie! Aveți grijă!„, a scris actrița pe o rețea de socializare.

Apelul disperat al tinerei de 15 ani

Alexandra Măceșanu, tânără de 15 ani din Caracal care a dispărut în urmă cu două zile, a fost găsită ulterior moartă. În ciuda apelului ei disperat la numărul de urgență, autoritățile au descins mult prea târziu în casa suspectului pentru a efectua perchezițiile necesare.

Astfel, joi, tânăra a sunat de trei ori la 112, iar la 19 ore de la apel, polițiștii au descins în casa principalului suspect, unde au fost găsite rămășițe umane.

Oamenii legii, care au împânzit proprietatea lui Gheorghe Dincă, aflată la ieșirea din Caracal, au găsit numeroase fragmente care par a fi umane.

Presa locală a relatat că acestea erau arse sau ascunse într-un butoi şi, inclusiv, în frigider. Se pare că printre rămăşiţe se aflau şi bijuterii, dar şi fragmente de îmbrăcăminte feminină.

DISTRIBUIE PE: